2013. október 30., szerda

Közvélemény-kutatás!!!

Ne haragudjatok hogy ezzel kezdem, nem éppen kapcsolódik az R5hoz, de a legnagyobb álmaim közt szerepel hogy videókat készítsek! Vagyis nagyon szeretnék youtuber lenni de ahhoz sem ihletem sem bátorságom nincs. VISZONT szívesen készítenék videókat a bloghoz. A videókban többet tudnék beszélni például arról hogyan öltözhetünk úgy mint Rydel, szóval ilyen stílus/divat videó, vagy esetleg ha érdekel titeket mesélhetnék arról hogyan ismertem meg őket, vagy meilyek zenéjüket miért szeretem vagy kikérhetitek a véleményem bármiről ami kapcsolódik az R5hoz :) Arra gondoltam hogy Ti mondanátok meg hogy mi legyen a videók témája, csak felsoroltam néhány ötletet. Bár nem hiszem hogy bárki is kíváncsi lenne a hülye fejemre, de ha érdekel titeket a dolog akkor jelezzétek komiban vagy e-mailben! Még annyit hogy ezek R5-os vidik lennének tehát az összes videó témája kapcsolódna a bandához. Hát ennyit szerettem volna, és ha bármilyen ötletetek vagy kérdésetek van a bloggal kapcsolatban tudjátok hol értek el! :)

(az e-mail címemet megtaláljátok a blogon) 

2013. október 29., kedd

All about Ryland


 Mn 3

Folytatódik az All about sorozat! Az R5 tagokat már végig zongoráztuk, most jöhet a többi családtag. Kezdjük Ryland-el, de később az unokatesók, és a szülők is sorra kerülnek.


Ryland Michael Lynch

16 éves
tanuló
az R5 "menedzsere"


Ryland a legfiatalabb a Lynch tesók közül, 1997. április 17-én szüketett. Ő az egyetlen aki nincs benne a bandában (gyakorlatilag). Ő is magántanuló akárcsak Ross. Sokszor megy testvéreivel és Ratliff-al a turnékra, és a legtöbb koncerten is ott van. Attól függetlenül hogy ő nem aktív tagja a bandának nem érzi magát "kirekesztve", hiszen rengeteg időt töltenek együtt. Ryland hobbija a DJ-zés, szeret sportolni, kedvenc színe a piros. Focizik és az 1-es számú mez az övé. Van barátnője, akiről később tudok csak információval szolgálni.  Testvéreivel ellentétben még nem szerepelt túl sokszor tévében. Az viszont elkerülhetetlen hogy az ő életének is része legyen a zene.

Ryland kicsinek:
               Mn 1                     

Ryland nem olyan kicsinek:
                  Mn 03                 


                                  

2013. október 26., szombat

#közérdekű

  Az All about sorozat folytatódik! A bandatagokról már mindent megtudhattatok az eddigi részekből, és most olyan személyeket is megismerhettek közelebbről akiknek valamilyen szinten közük van az R5 tagokhoz :) Hamarosan kint lesz a legújabb rész amiben Ryland kapja a főszerepet! 
Kérlet titeket, jelezzétek hogy ezentúl kiről szeretnétek többet tudni! Néhány példa: Maia Mitchell, Laura Marano, Kelly Voosen vagy esetleg a Lynch testvérek unokatesói... 

Eddig megjelent részek:


  A játékra még péntekig (nov.1) jelentkezhettek! Eddig nagyon kevesen jelentkeztetek, úgyhogy hajrá küldjétek be minél többen a megoldásokat hogy *KE* sztorit nyerhessetek! Eleinte nagyon lelkesen küldtétek a megoldásokat, de ebben az utolsó két fordulóban aligha pár ember. Kezd unalmas lenni a játék? Vagy miért? JELENTKEZZETEK! :) Ha gondoljátok csinálhatok rajzpályázatot, ahova bármilyen R5-al kapcsolatos rajzot küldhettek. Ha szeretnétek rajzpályázatot itt komiban jelentkezzetek, és kiteszem a szabályokat! :)

2013. október 23., szerda

#R5family játék 4.

Közkívánatra itt a negyedik forduló! Remélem tisztában vagytok az évszámokkal, mert olyan feladatok lesznek amikben időrendi sorrendbe kell tenni az esményeket! :) (Szerintem már tudjátok de azért leírom: a nyertes egy saját, hosszú *KE* sztorit kap, a megoldásokat és a kedvencetek nevét az e-mail címemre küldjétek, amit megtaláltok a blogon)

1. Tedd sorrendbe, kezdd a legkorábbival!
- Loud klipjének megjelenése
- az R5 Hawaiin
- az Austin&Ally magyarországi vetítése
- Ross 15. szülinapja
- Without you klipjének megjelenése

2. Melyik volt előbb?
- Kellington vagy R5?
- Tengerparti tinimozi vagy Pass me by? 
- Love me cover vagy Party in the USA cover? 

3. Tegyük fel hogy Ratliff egy pilóta. Fel száll a repülővel NewYork-ban, ahol fel szállnak 234en, onnan tovább megy Párizsba ahol leszállnak 125en, ezután Londonban leszállnak 15en és felszállnak még 65en. Tokioba menet kiugrik 3 ejtőernyős a repülőből így kevesebben érnek oda mint ahányan elindultak, viszont Tokioban még 4en szállnak fel. Ha Budapesten még 2en felszállnak hány éves a pilóta? 

BÓNUSZ KÉRDÉS (nem kötelező válaszolni): Általában milyen színű alsógatyát hord Ross? 

Na hajráá jelentkezzetek sokan!!! :))

2013. október 21., hétfő

*KE* sztori (játék)

Kis késéssel megérkezett Brigi *KE* sztorija. A játék következő fordulója pénteken lesz kint! Addig várok ötleteket hogy szerintetek milyen feladatok legyenek benne :) 

*KE* sztori: Brigi és Ratliff

Csak ültem a hintában, és szorongattam a könnyeimtől elázott zsepit. Este volt, sötét, és kicsit fújt a szél, megszárítva legördülő könnycseppeimet, amik akaratlanul is előjöttek akárhányszor csak arra gondoltam hogy Ratliff sohasem fog annyira szeretni engem, mint én őt. Én már az első pillanatban beleszerettem gyönyörű szemeibe és ellenállhatatlan mosolyába, de sohasem éreztem hogy ezt viszonozná. Ahogy a szél egyre erősödött, és a könnyeim is egyre nagyobb patakokban folytak miközben a földet bámultam, észrevettem hogy valaki leült mellém a másik hintába. Észre sem vettem hogy közeledik annyira belemerültem a gondolataimba. 
- Mit csinálsz itt ilyen későn? - kérdezte. 
Mivel sötét is volt, és a könnyek mögül alig láttam valamit, nem láttam tisztán ki az, de a hangjáról felismertem. Ő volt az. 
- Ratliff... hát te? - kérdeztem miközben szememet törölgettem. 
- Csak mondani szerettem volna valamit. 
- Mondd. 
- De nem itt. Gyere velem. - mondta és felállt a hintából majd a kezemért nyúlt hogy felsegítsem engem is a hintából. 
Ratliff nem engedte el a kezemet, összekulcsota az ujjainkat, és így mentünk egy ideig. Végül egy picike kis tóhoz értünk, amiről addig nem is tudtam hogy létezik. Gyönyörű volt még így sötétben is. A hold tükörképe a vízen csillogott. 
- Na most már elmondod amit akartál? És hogy miért kellett idejönni? - kérdeztem türelmetlenül. 
- Azért kellett idejönni mert ez az én "titkos búvóhelyem" - mondta viccelődve, és közelebb lépett - És csak azt akartam mondani hogy.... Szeretlek! 
Pár pillanatig nem akartam elhinni amit mond, de egy csókkal mindent bizonyított... <3

Remélem tetszett!!!! :))

2013. október 19., szombat

#R5family játék 3

Szomorúan vettem tudomásul, hogy ezen a héten nagyon kevesen jelentkeztetek a játékra. És így őszintén, nem sok értelme van. Ez a játék csak akkor jó, és izgalmas ha minél többen jelentkeztek. Szóval nem teszem ki a következő fordulót, csak akkor ha legalább pár ember jelzi kommentben hogy szeretné. Nekem tényleg mindegy hogy játszunk-e, mert miattatok csinálom, ha ti nem szeretnétek akkor nem kell játszani.. Ezért is mondom hogy szóljatok ha szeretnétek, hogy tudjak róla. Ha esetleg van ötletetek hogy még milyen játékot vagy versenyt lehetne indítani amihez van kedvetek azt is írjátok meg vagy e-mailben vagy itt a blogon kommentben. (az e-mail címemet megtaláljátok a blogon) Ezen a héten Brigi nyerte a *KE* sztorit!
Drága Brigi, mivel rám bítzad hogy kivel írjam a sztorit, egy másik jelentkező pedig Ratliff-ot ajánlotta mivel vele még nem volt, így vele kapsz *KE* sztorit :)  De sajnos csak holnap :( Ma nem érek rá megirni.
Szóval aki szeretne még játszani az Írjon!




Teen Icon Awards - szavzás

Az idei Teen Icon Award jelöltjei között ott van az R5, Ross, Maia Mitchell, az Austin&Ally és a Teen Beach Movie is. Szavazzatok minél többen hogy nyerhessenek, hiszen igazán megérdemlik! Persze látszólag nem sok esélyük van szemben például a One Directionnel, hiszen akár a twitter követőik számát nézve ők nagyobb népszerűségnek örvendenek. De mutassuk meg az R5 tagjainak hogy nekik is vannak olyan szuper rajongóik mint a többi jelöltnek (és hogy vagyunk olyan sokan) hogy sokat szavazunk rájuk hogy nyerjenek. Így (is) mutathatjuk ki hogy mennyire szeretjük őket. Az R5 már évek óta a szakmában van, egyedi stílusukkal, és fantasztikus személyiségükkel (na meg a tehetségükkel) már a fél világot meghódították! Látszik rajtuk hogy szeretik és élvezik amit csinálnak. Nagyon szeretik a rajongókat, és a rajongók is őket, szóval gyerünk szavazzatok ezerrel!!!!!!! :D 

Itt szavazhattok az R5ra: legjobb banda kategória


Itt szavazhattok Maia-ra, a Tengerparti Tinimoziból: legjobb színésznő kategória

Itt szavazhattok az Austin&Ally-re: legjobb TV sorozat kategória

Friss

Az R5 tagai Walk The Moon koncerten voltak. Alig pár órája a tagok Twitteren nyílvánítottak véleményt: nagyon tetszett nekik a koncert, és azt is írták hogy ez volt a legjobb koncert.

Ross napi bölcsessége: "Ha koncertekre mész, és ott ugrálsz, nem kell edzőterembe menned" Szóval, igen, edzőterem helyett irány egy koncert és kössük össze a kellemest a hasznossal :D Okos gyerek ez a Ross.... :')

Rydel tweetelte: "Boys are taking me for Afternoon Tea for my birthday! Finally! Haha better late then never "
Vagyis: A fiúk meghívtak egy teadélutánra szülinapom alkalmából. Végre! Haha, jobb később mint soha.

Riker is tweetelt - vagyis próbált tweetelni a teáról: 
Solid morning of rehearsals. Had some afternoon yea. And a little concert action later tonight! I'd say it has been a great day!
Vagyis: Reggel próbák, délután yea, és egy kis koncert később este. Azt mondom jó napunk lesz!
Pár perccel későbbi tweet:
Ok TEA is clearly a word and even now as I just typed it auto correct tried to change it!
Ezt szószerint nem tudom fordítani, de annyit jelent hogy ő az előző tweetben nem azt akarta írni hogy "yea" hanem azt hogy TEA, csak az automatuikus javító mindig kicseréli a szavakat.

2013. október 17., csütörtök

Tisztázzuk!!!

Találtam néhány dolgot amit esetleg nem árt tisztázni :D

Először is, hogy mi az R5 rajongók összefoglaló neve. Több változat is van, amit az R5 tagai szoktak használni: #R5family. A rajongók viszont sokszor úgy hívják magukat hogy R5er, míg mások Lyncher... Nos, én utóbbihoz tartozom és meg is mondom miért... Mert - és ezzel kitérünk a második dologhoz is - a magyar fanok 75%-a úgyejti ki a banda nevét hogy "Erröt" mikor az valójában "Árfájv" (mivel angolul beszélnek, angol a nevük, így eredetileg így kell ejteni). Na már most az hogy hangzik hogy "Erröter" ?! Egy fokkal jobb talán az "Árfájver". Szerintem a legjobb akkor is a Lyncher... Ezzel sokan valószínüleg azért nem értenek egyet mert Ellington Ratliff is a banda tagja és ő nem Lynch, hát gyakorlatilag nem is... De bizony ő már olyan mintha a csadjuk része lenne, mintha ő lenne a hatodik testvérük.. Én ezért aztán bátran hívom magam Lynchernek, és a blogon is így szólítom a fanokat:))

És a másik mint ahogy azt már említettem, hogy nem "Erröt" (persze tudom magyarországon vagyunk, de muszáj mindent magyarosítani?) hanem "Árfájv". Ez csak akkor okoz gondot amikor valaki azt írja: R5-öt, R5-ről, vagy hasonlók.... Ha valaki helyesen ejti ki a toldalékok értelmetlenek lesznek... 

Persze egyiksem nagy gond - ha nem értetek egyet. Mindenki döntse el maga hogy neki melyik jobb, csak gondoltam hogy érthető legyen hogy én miért és melyiket használom a blogon ezért leírtam :))

Home made R5

Mivel itt Magyarországon elég nehéz beszerezni R5os cuccokat, vagy ha sikerül is csak csillagászati árakon... Szóval hoztam néhány tippet hogyan csinálhattok magatoknak ilyesmiket, vagy hogy hogyan úszhatjátok meg olcsóbban! :)

Először is beszéljünk az alapvető, és leginkább kedvelt tárgyakról: póló és bögre.
Ha más sztárokért is rajongtok, bizonyára ti is észrevettétek hogy ezeket horrorisztikus áron árulják a boltok, és a webáruházak. De belegondoltatok már abba, hogy ezt megúszhatjátok kb. 1500-3000 Ft-ból is? Biztosan ti is találtok a közeletekben olyan boltot ami kifejezetten névreszóló ajándékokkal foglalkozik, itt általában lehet bögrékre, pólókra, meg hasonlókra képet nyomtatni! Csak kiválasztod a kedvenc képedet a bandáról vagy valamelyik tagjáról, elviszed és megcsinálják neked. Ha akarod megszerkesztheted a képet, így még egyedibb lesz. Ugyan olyan mint amilyet a boltban lehet kapni, csak épp fele, vagy akár harmada annyiba kerül.
A pólós dologra van még egy megoldás: textilfilc! Bizony, bármelyik hobbi boltban megtalálható, párszáz forint, és általában viszonylag tartósak. A textilfilc lényege, hogy olyan mint egy filctoll, így könnyedén díszítheted a pólót (pl.: R5 logoval, bandatagok neve, rajzok stb.) viszont tinta helyett textilfesték van benne így tovább tart.

Aztán ott vannak a kiegészítők! Nyaklánc, karkötő, és társaik... Na de vegyük őket egyenként. Szóval a nyaklánc. Bizonyára minden R5 rajongó jól ismeri azt a bizonyos nyakláncot ami mindig minden R5 tag nyakában ott lóg. Egy gitárpengető rajta az R5 logoval. Ezt tulajdonképpen megrendelhetitek külföldi oldalakról 3000 forintért plusz 5000 szállítási költség... Na igen és máris 8000nél tartunk ami azért lássuk be kicsit sok egy nyakláncért. Ám erre is van megoldás, méghozzá több is! Az egyik az hogy elmész egy hangszer boltba, veszel egy gitárpengetőt, és valamilyen módon rávarázsolod az R5 logot. (pl.: alkoholos, vagy bármilyen filccel rárajzolod; papírból kivágod és pillanatragasztóval ráragasztod, majd átfested átlátszó körömlakkal hogy tartós legyen; ott a tapéta ragasztós megoldás amire rákereshetsz google-n; simán körömlakkal ráfested; vagy bármi ami eszedbe jut) Vagy a másik megoldás (ezt facebookon olvastam, egy másik rajongó írta) hogy célba veszed a legközelebbi hobbi boltot és veszel zsugorfóliát. A zsugorfóliára rajzolhatsz, írhatsz amit csak szeretnél, majd pár percre be kell tenni a sütőbe, és a fólia szépen össze zsugorodik. A rajz/felirat tartósabb lesz, és már csak annyi a dolgod hogy egy madzagra vagy egy láncra felfűzd.

Poszter, órarend, füzetcímke, miniposzter.... Leülsz a gép elé, kiválasztod kedvenc képeidet, és ha füzetborítót vagy füzetcímkét szeretnél megszerkeszted a képet ha nem akkor nem szerkeszted, mindkét esetben csak ki kell nyomtatni a képeket. (Füzetborítót itt is kérhettek a blogon bármelyik taggal vagy akár az egész R5-al)

Aztán hogy adjak még néhány ötletet, például ceruza tartót is könnyedén készíthettek. Biztosan emlékeztek amikor oviban a kövekre tapétaragasztóval kellett "rávarázsolni" a szalvétát. Na ugyanezzel a technikával meg lehet oldani azt is, hogy egy üres konzerves dobozra rátegyünk egy kinyomtatott képet.

Egyenlőre több nem jutott eszembe, szóljatok ha még szeretnétek hasonló posztokat, vagy bővebb leírásokat! (tövábbi ötleteket is szívesen várok a(z) imstarnii@gmail.com e-mail címre)

Rydellington

R5tv all access episode 7 VIDEO

Teen Icon Awards 2013

Az idei Teen Icon Awards díjátadó jelöltjei között ott van az R5 is! Szavazz rájuk, és támogasd őket Te is! :)

(a díjátadóról később bővebben is olvashattok majd itt a blogon)

SZAVAZÁS: ITT!

2013. október 14., hétfő

friss

Riker játszott a Walking Dead nevű számitógépes játékkal :D

(sorry egyenlőre mást nem találtam)

2013. október 13., vasárnap

#Funny..

Twitter adatok

wtf?!

Ross életem orvos látott már? xD Most komolyan, ilyenkor mit érezhet? :D

#R5family játék 3.

Már a harmadik körnél járunk! Nagyon örülök hogy eddig voltak jelentkezők, remélem most is lesznek :) Néhány kérdésre kell válaszolni, a megoldásokat az imstarnii@gmail.com e-mail címre küldjétek jövőhét szombatig (október 19.). Akik helyesen válaszolnak az összes kérdésre azok közül egy szerencsés rajongó kap hosszú saját névreszóló *KE* sztorit a kedvencével. (a kedvenced nevét is írd bele az e-mailbe!!!!)

Kérdések:

1, Miért, és melyik évben költözött a Lynch család Kaliforniába?

2, Ki Ratliff barátnője, és mi a "közös" nevük?

3, Milyen színű eredetileg Riker haja?

4, Hányadik házzassági évfordulójukat ünnepelték nemrég a Lynch szülők, Stormi és Mark?

5, Melyik sorozatnak, hányadik részében szerepelt Ratliff? (sorozat címe és hogy hányadik epizód)

*KE* - Ross ((játék))

Lola *KE* sztorija mert ő nyerte a játékot ;)

Ross beül a kocsiba és elhajt, én pedig itt állok magányosan, összetörve, zokogva, szakadó esőben a házunk előtt... Nem tudom elhinni hogy Ross szakított velem. Két éve azt ígérte hogy sosem fog elhagyni, hogy semmi sem állhat közénk, most pedig azt mondja nincs rám ideje... Az embernek arra van ideje amire akarja hogy legyen... Bemegyek a házba, és előveszek egy száraz törölközőt. Miközben a hajamat törölgetem megpillantok az éjjeliszekrényemen egy fényképet. Egy kép, rólam és Rossról. Eszembe jutnak a régi emlékek, amikor még "volt rám ideje", amikor még kézenfogva sétáltunk és könnyeim patakokban folynak. Lefekszem az ágyra és szorosan magamhoz ölelem a képet, mintha csak az életem múlna rajta. Nem akarom elengedni, ahogy Rosst sem. De ő elment. Semmi mást nem hagyott itt nekem csak az emlékeket. Legszívesebben utána mennék de ő már biztosan a repülőn ül, úton a világ másik végébe. Hiányzik. Bármennyire is küzdök az érzés ellen, az egyre csak erősebb lesz. Még mindig szeretem Rosst, de vajon ő is engem? Ha szeretne nem hagyott volna el... Egyszer csak megcsörren a telefonom. Átmászok az ágy másik végébe, és a telefonom kijelzőjére pillantok. Egy SMS Rosstól: Nézz ki az ablakodon. Kicsit összezavarodtam, de megteszem. Oda megyek az ablakhoz, a függönyt óvatosan félrehúzom és kinézek az udvarra. Ross ott áll teljes életnagyságban, bőrig ázva a még mindig szakadó esőben. Több nem is kell, gyorsan belebújok a kabátomba és leviharzok a lépcsőn, majd ki az ajtón és gondolkodás nélkül Ross nyakába ugrok. Szorosan ölelem nehogy megint elmenjen.
- Hogy-hogy visszajöttél? - lihegem a nyakába.
- Rájöttem hogy hibáztam. Lola, nélküled nem tudok élni. Kérlek neharagudj.
Ross a derekam köré fonja karjait és így állunk hosszú percekig az esőben.
- Szeretlek. - suttogja Ross.
A következő pillanatban ajkaink egymást súrolják, a hosszú csóknak pedig csak a levegőhiány vethet véget....

Remélem tetszett, azt írtad kicsit érzelmesebbet szeretnél, nem tudom mennyire sikerült :))
Jelentkezzetek a következő játékra is sokan hogy Ti is nyerhessetek egy *KE* sztorit!!! 

2013. október 12., szombat

Virágot a vir.... Rossnak

...Bárcsak az ajtóm előtt állna...

#R5family játék 2.

Mindenki nagyon ügyes volt most is! Ezen a héten Lola Vass kapja a *KE* sztorit, Lola ne haragudj csak holnap tudom hozni..A jövő heti forduló feladatait is holnap teszem ki. Jelentkezzetek majd megint sokan :)

R5 teszt

Mennyire ismered az R5 tagjait? Most kiderül!!! :)  http://quizzes.teen.com/take/430/0/1/0

Friss..

Az R5 decemberben megy Mexikóba.

Riker tegnap ezt a képet tweetelte:
Közvetlen hivatkozás a képhez

Az R5 tweetelte: "The letter R, the number 5"


A srácok viccből mindig azt írják hogy Dancing out my pants tour de valójában nem ez lesz a turné neve. 

Ratliff ezt a kiskori képet tweetelte magáról: http://instagram.com/p/fTcs8XLRca/

2013. október 8., kedd

TBM Dance

TBM azaz Teen Beach Movie magyarul Tengerparti Tinimozi :D Na szóval ha szívesen megtanulnád a filmben látható koreográfiákat/táncokat nézd szombaton a magyar Disney csatornát! Délelőtt 11 órakor lesz a bemutató, érdemes lesz nézni ;) 

2013. október 7., hétfő

Cali Girls - magyarul

Cali girls

Drop top, sitting
next to Cee-Lo
Pacific coast highway
This happens every day
And our songs keep
playing on the radio
Like 20 times a day
Man this is so crazy
Keep seeing pretty ladies
walking round in high heels in LA
What can I say?
Sexy shades, two piece,
the girls are lookin fine today
It’s getting hot, you see
I like them cali girls, cali girls
Like the way they move
Love the things they do
Keep me up at nights
cali girls, cali girls, when they look at me
Not too hard to see
That a cali girl is what I need
Cali girls, Cali girls, let me take you out
Make you scream and shout
Keep you up at nights
I like them, cali girls, Cali girls
when they look at me
Not too hard to see
That a Cali girl is what I need
Oh, what I need
All kinds of model girls
laying out at Venice beach,
The ones in magazines
They’re hanging out with me
And Katy Perry wasn’t
lying when she told ya
You know them cali girls,
they really rock my world
Short skirts, so hot,
lookin’ right in every way
What can I say?
Sexy shades, two piece,
the girls are looking fine you say
It’s like this everyday
When you got cali girls, cali girls
Like the way they move
Love the things they do
Keep me up at nights
cali girls, cali girls, when they look at me
Not too hard to see
That a cali girl is what I need
cali girls, cali girls, let me take you out
Make you scream and shout
Keep you up at nights
I like them, cali girls, Cali girls
when they look at me
Not too hard to see
That a cali girl is what I need
I can’t get those Cali girls out of my head
I can’t get those Cali girls out of my head
Chorus (x2)

Kaliforniai lányok

Dobd el a felsőd,
Cee-Lo mellett ülsz,
csendes parti országút,
ez történik minden nap
És a számunkat
játsszák a rádióban
Vagy 20-szor egy nap
Ember, ez őrület
Folyamatosan nézem, ahogy csinos lányok
sétálgatnak magas sarkúban L.A.-ben
Mit mondhatnék?
Sexy árnyékok, két darab
a lányok jól néznek ki ma
Tudod kezd forrósodni
Szeretem őket, kaliforniai lányok,kaliforniai lányok
Szeretem, ahogyan mozognak,
Szeretem a dolgokat, amiket csinálnak
fent maradok éjszakánként
kaliforniai lányok, kaliforniai lányok, amikor rám néznek,
nem túl nehéz látni,
hogy egy kaliforniai lány, amire szükségem van
kaliforniai lányok, kaliforniai lányok, engedd meg, hogy kivigyelek,
sikítani és kiabálni fogsz
maradj fent éjszakánként
Szeretem őket, kaliforniai lányok,kaliforniai lányok
amikor rám néznek,
nem túl nehéz látni,
hogy egy kaliforniai lány, amire szükségem van
oh, amire szükségem van
Mindenféle modell lány
kifekszik a Venice Beach-en,
azok a magazinokból
ők velem lógnak
És Katy Perry nem hazudott,
amikor azt mondta
tudod, hogy a kaliforniai lányok,
ők tényleg felrázzák a világomat
Rövid szoknyák, annyira forró,
úgy látszik, minden módon igaz,
mit mondhatnék?
Sexy árnyékok, két darab
a lányok jól néznek ki, azt mondod
ez mindennapos
Ha szereztél, kaliforniai lányokat,kaliforniai lányok
Szeretem, ahogyan mozognak,
Szeretem a dolgokat, amiket csinálnak
fent maradok éjszakánként
kaliforniai lányok, kaliforniai lányok, amikor rám néznek,
nem túl nehéz látni,
hogy egy kaliforniai lány, amire szükségem van
kaliforniai lányok, kaliforniai lányok, engedd meg, hogy kivigyelek,
sikítani és kiabálni fogsz
maradj fent éjszakánként
Szeretem őket, kaliforniai lányok,kaliforniai lányok
amikor rám néznek,
nem túl nehéz látni,
hogy egy kaliforniai lány, amire szükségem van
Nem tudom kiverni a fejemből azokat a kaliforniai lányokat!
Nem tudom kiverni a fejemből azokat a kaliforniai lányokat lányokat!
Refrén(2x)



Bocsi a kék hátteret nem tudtam eltüntetni, Forrás: Lyrics only 4 you

R5 twitteren

Bár eddig is megtalálhattátok a bandatagok twitter fiókjait a blogon (oldalt), gondoltam kiteszem:

R5: @officialR5
Riker: @rikerR5
Rydel: @rydelR5
Rocky: @rockyR5
Ratliff: @ratliffR5

Ryland: @rylandR5

R5 a körmökön!

1. Papír:

Fogj egy írólapot, és rajzold rá az R5 logot, vagy írd rá a bandatagok nevét (kicsiben). Vágd akkorára mint a körmöd! A körmödet fesd be átlátszó, vagy akár színes körömlakkal (mindegy mert nem igazán fog látszani) és mielőtt megszáradna tedd rá a kivágott papírt és nyomkodd rá! Várd meg amíg megszárad, ezek után pedig átlátszó fedőlakkal fesd le körmeidet hogy tartós legyen.

2. Alkoholosfilc

Alapozó lakkal fesd le körmeidet, majd alkoholos filccel rajzold rá az R5 logot, vagy a bandatagok nevét (vagy bármi R5al kapcsolatos dolgot), várd meg amíg megszárad, és fesd le átlátszó fedőlakkal. (ha van kézügyességetek alkoholos filc helyett próbálkozhattok körömlakkal és vékony ecsettel)

Most egyik módszerhez sem tudok képet hozni de ha valaki szeretne az írjon az imstarnii@gmail.com e-mail címre! ( ha sokan írtok kiteszem a blogra )

Friss

Rydelnek megsérült az ujja focizás közben, de hamar rendbe jön. (ezen kívül semmi újat nem tweeteltek az R5 tagok)

A fanfiction-t legelőször olyan szépen írtátok, de most meg semmi.. Gyerünk hajrá folytassátok!!! 

Keep Calm











PNG-k - R5







2013. október 6., vasárnap

Friss

A Louder letölthető iTunes-ról.

Az R5 jelenleg Puerto Rico-ban tartózkodik. 

West Side Story

Bizonyára sokatoknak ismerős a West Side Story mint filmcím a Tengerparti Tinimozi c. filmből, amelynek főszereplője Ross Lynch. De a West Side Story valójában egy 1960-as években játszódó musical, amiben két banda háborúzik egy törzshelyért. A Tengerparti Tinimozi története tulajdonképpen erre a musical-re épült. Brady és Mac ebbe a filmbe csöppennek bele, bár az eredeti filmet kicsit átírták.

Az eredeti West Side Story:
New York West Side negyedének utcáin vívja harcát a helybéli fehér fiúkból és a Puerto Ricó-i bevándorlókból álló két banda. Az egyik táncos szórakozóhelyen találkozik egymással Tony, a Jets vezetője és a konkurens bandához tartozó csinos félvér lány, Maria. A két fiatal első pillantásra egymásba szeret. Felcsillan a remény, hogy szerelmük talán véget vet a régóta tartó gyűlölködésnek. Az összeütközés azonban elkerülhetetlen, az egyik összecsapásban Tony megöli Maria bátyját. (Bővebben a filmről ITT )


R5 facts


2013. október 5., szombat

R5 logo

Mivel én google-n jórészt csak rózsaszín R5 logot találtam csináltam egy fehéret:


Ha szeretnétek bármilyen színben tudok csinálni, csak szóljatok :)