2013. november 27., szerda

Better together - 2. rész

2. A buli

     Laura ötlete bevált, sikerült felvennünk a jeleneteket. Fél órával később már mindenki hazafelé szállingózott. Odarohantam Laurához.
- Szia! Mit csinálsz még ma?
- Ömmmm... semmit... asszem.... miért?
- Nincs kedved eljönni velem Rydel szülinapjára?
- Én.....? Ööööö..... de nem is vagyok meghívva...
     Sóhajtottam - Most hívtalak meg.
- De igazán nem akarok zavarni.....! - kezdett volna bele, de megállítottam.
- Ugyan már! Ne hülyéskedj, te sose zavarsz! Gyere, induljunk!
     Majd a keze után nyúltam és a rám váró kocsihoz húztam. Menet közben megvettem a tortát, és ketten vettünk valami nyakláncot is. Mire hazaértünk, már nagyban állt a bál. Riker és Rocky néztek egyet, amikor meglátták, kit hozok magammal.
- Ross! Hol a francba voltál? - idegeskedett Ryland, miközben átvette a tortát.
- Forgatáson... - mondtam, s reméltem, hogy ejtik a témát, mert nem volt kedvem ecsetelni, milyen béna voltam.
- Na mind1 is! Készülj, mert Rydel már úton van!
- Oké egy perc és kész vagyok!
     Gyorsan átöltöztem, és a gitáromat megragadva pont akkor értem a medence mellé, amikor Rydel betoppant, így én is a kórussal kiáltottam : "Boldog szülinapot Rydel!" Még jó, hogy készültünk kamerával, mert nővérkém olyan, fejet vágott, amit nem hagyhattunk elveszni.
     Rydel mindenkit üdvözölt, én pedig úgy intéztem, hogy én maradjak útóljára.
     Amikor végül rám került a sor, kitértem az ölelése elől, és a színpadra léptem, ami jelen esetben a ,edence mellett lévő kiterített szőnyeg volt.
     - Szeretnék én is és a testvéreim nevében is boldog szülinapot kívánni Rydelnek - mondtam mosolypgva, s élvezettel figyeltem, ahogy nővérem szeme kikerekedik, majd elérzékenyülve nézett végig rajtunk, rajtam megállapodva pillantásával.
- Megígértem- folytattam - hogy ez a szülinapod lesz, és ebből az alkalomból írtunk közösen, én Rocky Riker Ratliff és Ryland egy dalt neked - a szemem sarkából láttam, hogy Laura elmosolyodik, és odasétál Ry-hoz, majd átkarolja a derekát.
     Elkezdtünk játszani, és behunytam a szemem, s csak sodródtam a zenével, szabad utat engedve a gondolataimnak is. Eszembe jutott a dalírással együtt járó ökörködés a srácokkal, és elmosolyodtam. Majd a forgatáson jártam, Laurával, Rainivel és Calummal. Aztán Laurával voltam, amikor csak ketten beszélgettünk... csak ő meg én... Ennél a résznél szemeim felpattantak, és őt keresték tekintetükkel. Ő is engem nézett, vágyakozva..... amit nem tudtam hova tenni. A dalnak vége lett, az utolsó szavak szinte megálltak a levegőben. Amint befejeztük, hosszú csend következett, majd nővérkénk odarohant hozzánk, megölelt minket, úgy zokogott vállunkon, erre tapsvihar tört ki.
- Köszönöm srácok! - hüppögte nagy nehezen.
- Boldog szülinapot Rydel! - mondtam neki mosolyogva.
     Aztán észrevettem, hogy Laura épp egy kósza könnycseppet töröl le az arcáról, majd mikor tekintete találkozott az enyémmel, szégyenlősen elmosolyodott. Odamentem hozzá.
- Hogy tetszett? - kérdeztem.
- Még kérdezed? - nevetett, de könnyei még mindig potyogtak. Tétován felemeltem a kezem, és letöröltem hüvelykujjammal a könyveit. Szemei meglepődöttséget tükröztek, majd  halványan elmosolyodott, és behunyta a szemét, aztán a fejét belehajtotta a tenyerembe.
     Jó sokáig így tudtam volna maradni, de persze drága jó öcsémnek közbe kellett szólnia.
- Srácok gyertek! Megyünk a medencébe! - jött oda hozzánk Ryland, és láttam, hogy Laura fejében is cseppet sem kedves gondolatok kavarogtak csupa szív öcsikém felé, mint ahogy az enyémben sem.
- Rendben, megyünk - sóhajtottam.
- De én nem is hoztam magammal..... - kezdett visszakozni Laura, de megelőztem.
- Rydel! - kiáltottam és testvéremet kezdtem kutatni a tömegben.
- Igen? - jött a válasz nővérkémtől, természetesen a hátam mögül, s hallottam a hangján, hogy mosolyog.
- Adnál Laurának valami fürdőruha-féleséget?
- De persze csak ha nem baj! - mondta egyből Laura. Na igen, ő mindig ilyen udvarias, alapos. Azt hiszem, ebben nagyon is hasonlít Ally-re.
- Ugyan! - legyintett Ry - Gyere velem! - mondta, s még sikerült elkapnom Laura gyilkos pillantását, mielőtt nővérkém felrángatta volna a házba.
     Amint ők eltűntek, ismét akadt társaságom.
- Na mi az akkor most jártok vagy mi? - kérdezte Riker.
- Bejössz neki? Vagy fordítva? - jött a kérdés Rockytól.
-  Öcsike becsajozott! nevetett Ryland.
- A kis sztár végre nem egyedül folytatja útjait - mondta drámaian Ellington.
     Az volt a szép ebben, hogy mind egyszerre beszéltek, így alig értettem valamit, de annyit igen, hogy valamit félreértettek. Nekem NEM jön be úgy Laura!
- Bocs srácok, de ki kell, hogy ábrándítsalak titeket, mert Laurával csak barátok vagyunk - mondtam nekik mosolyogva.
- Aha, mondd annak, aki elhiszi! - mondta Rocky. 
-Bejön neked, valld be! - csatlakozott Riker.
- Figyu fiúk! Én Laurát egy nagyon aranyos, rendes és csinos lánynak tartom, de úgy szeretem, mint a legjobb barátomat- szónokoltam, mire mindannyian mindentudóan bólogatni kezdtek, és ilyeneket hallottam, hogy "Persze", meg "Ha te mondod".
- Francba is! Higgyetek amit akartok! Magyarázhatok én nektek... - borultam ki, és ott hagytam őket, de azt még hallottam, hogy a hátam mögött felharsan a kacagás. Bementem a házba, mert gondolkozni akartam.

Írta: Lukimalac

#R5RocksTheWorld

Minden helyszínt felírtak egy táblára, lefényképezték, és feltették az oldalukra. Érdemes megnézni a képeken hogy ki/mi van a háttérbben xD












Friss

Rocky le tudja írni a nevét japánul! (ezt nem rég twitteren újságolta el)

Ez a kép még a múlt hónapban készült, egy magazin szerkesztőségében:
Közvetlen hivatkozás a képhez

Rattlif dobverői:
Közvetlen hivatkozás a képhez


SouthPark

Így néznének ki az R5 tagjai ha benne lennének a SouthParkban :D
Közvetlen hivatkozás a képhez

2013. november 26., kedd

I love Chrismas - Ross Lynch, Laura Marano

Egy vidám karácsonyi dal, Laura és Ross közreműködésével :)


#szerkesztett képek

Klaudia borítóképe:

Martina képe:

Better together (fanfiction)

A Better together egy R5ról szóló történet, amelyet lukimalac írt, és amelynek az újabb részeit majd megtaláljátok a blogon! Szerintem jó kis történet, jó olvasást hozzá! :)

1. Segítségek
 
(Ross szemszöge)
 
-Ennyi! Még egszer! - hallottuk meg Eric hangját - Mindenki a helyére!
     Én személy szerint már nagyon untam az egészet, de nem tehetek róla, hogy máshol kell lennem. Rydel szülinapi bulijára haza kellene érnem, ajándékot venni és elhozni a tortát. Éppen ezért elég szétszórt vagyok, és nem nagyon tudok arra koncentrálni, hogy Austin bevallja magának, hogy tetszik neki Ally.
     Ahogy ránéztem Laurára, úgy láttam, ő is így van ezekkel - oké, az én hibámból.
     Laura...... Elképesztően jóba lettem vele a forgatások során. Na ne értsétek félre, nem járunk, de benne úgy érzem, hogy megbízhatok, számíthatok rá és ugyan akkor hülyülhetek is vele.
- Eric kérhetnék szünetet? - néztem csupa szív rendezőnkre könyörgő szemekkel - Összeszedném magam.
     Látszott rajta, hogy nem szívleli az ötletemet, hiszen már így is csúsztunk - megjegyzem miattam -, de azért elengedett, bár a lelkemre kötötte, hogy negyed óra múlva húzzam vissza a seggemet. Jó, nem hibáztatom, ma tényleg nagyon béna voltam.
     Negyed óra?! Magamhoz képest is gyorsan rohantam az öltözőmbe, onnan pedig a mosdókagylóhoz. Lerángattam magamról a pólót, és hideg vízzel megmostam az egész felsőtestemet, majd az arcomat is.... Uhh... Így mindjárt jobb!
     Nem hiába voltam ilyen ideges Rydel szülinapja miatt. Megígértem neki, még tavaly, hogy ez a nap emlékezetes lesz a számára. Hát... igen... írtam neki egy dalt... vagyis próbáltam, de Rocky és Riker kisegítettek. Így már csak el kell neki énekelnünk, de ahhoz nekem is ott kéne lennem, ám már csak két órám maradt elkészülni.. Basszus!
     Annyira elmélyültem a gondolataimban, hogy észre sem vettem ,hogy közönségem akadt.
     Egy aggódó barna szempár nézett rám a tükör bal oldaláról.
- Ross minden rendben? - kérdezte Laura.
- Igen, csak egy kicsit szétszórt vagyok.
- Hát igen, azt látom.... Mi a baj? - lépett hozzám közelebb, és kezét a vállamra tette.
     Különös.... nem zavarja a meztelenségem... én viszont megborzongtam az érintésétől, és nem értettem, miért.
- Rydel szülinapi buliján kéne lennem. Megígértem neki, hogy emlékezetes bulija lesz.
     Elgondolkozott egy pillanatra.
- Akkor had segítsek! - kérdőn néztem rá, mire folytatta - Verd ki a fejedből most a party-t! Csak gondolj rám, Rainire, Calumra, és a baromkodásainkra. Ha Rydelen agyalsz, csak még idegesebb leszel.
     Megpróbáltam. Felidéztem a forgatásokat, a közös zenéléseket. Zene..... elkezdtem dúdolni az egyik dalunkat, és máris jobban lettem.
- Köszi Laura! - mosolyogtam rá, és egy puszit nyomtam az arcára.
- Máskor is! - mosolygott ő is, majd viszonozta a gesztust. Amikor az ajkai az arcomhoz értek, végigszaladt egy áramütés a testemben. Figyelmen kívül hagytam.
     Visszavettem a pólómat, amit ő egy kifürkészhetetlen pillantással követett végig.
- Mi az?
- Semmi - mondta, majd mosolyogva a kezemnél fogva húzott vissza a stúdióba.
- Na folytathatjuk? - kérdezte Eric türelmetlenül. Meg tudtam érteni, hiszen én sem itt lennék...... nem! Erre most nem gondolok!
- Igen - mondtuk Laurával egyszerre, mire elnevettük magunkat. A szemem sarkából láttam, hogy Calum és Raini összesúg. Kérdőn néztem rájuk, mire hirtelen mindketten valaki mással kezdtek beszélni. Ezt ennyiben hagytam, de láttam, hogy Laura figyelmét sem kerülte el.
 
Írta: lukimalac

Megújult az R5Rocks!

Megújult az R5 hivatalos oldala, az R5Rocks.com. Az új kinézet mellett egyéb újdonságok is várnak a rajongókra. Többek között például az R5 Family Fan Club, ami az R5 hivatalos rajongói klubbja.
Ezen kívül lehet regisztrálni az oldalra, ezt az R5Rocks.com oldalon fent a sarokban tehetitek meg. 
Az oldalon a Store fülre kattintva megtekinthetitek az új R5os pólókat. 
A Gallery fülre kattintva videókat, és képeket nézhettek meg. 

(Még több újdonságért látogassátok meg az R5 hivatalos oldalát: R5Rocks.com.)

R5 2014 World Tour - helyszínek



Friss

Az R5 jelenleg Tokyo-ban van.

friss képek:






A nap kérdése

Vajon én is ilyen gyönyörű vagyok alvás közben?
...természetesen nem. De Rydel mindig szép :)

LOL

Első ránézésre, ez egy cuki kép Rockyról, és egy pici rajongóról. De ha jobban megnézzük, megpillanthatjuk Rattlifot a háttérben egy furi valamivel a fején xD Oh, és persze Cuki Ross is ott van a háttérben. :)

R5 in Japan!

Már olvashattátok a blogon néhány helyen, hogy az R5 Japánban van, de itt egy kis összefoglaló.

Mivel a Louder Japánban is megjelent, így az R5 tagjai odarepültek hogy népszerűsítsék azt.
Néhány nappal ezelőtt érkeztek meg, és készülnek a koncertekre.
Általában Ryland is mindig velük tart a koncertekre, de ezúttal ő otthon maradt. Twitteren írta is, hogy nagyon hiányoznak neki a srácok. Stormie természetesen most is ott van, hogy segítse és támogassa őket.
Nagyon kedvesek, és aranyosan a japán rajongók, legalábbis ezt nyilatkozták a bandatagok.

 

Már hetekkel ezelőtt izgatottan várták a srácok, hogy japánba utazhassanak, ezt főként twitteren hangoztatták.
Nagyon jól érzik magukat Japánban, ezt fényképek is bizonyítják:









Képek forrása: facebook

R5rocks - hu már Facebookon is!

A blog mostmár elérhető facebookon is! Érdemes lájkolni az oldalt, mert gyakrabban frissül mint a blog, és több a kép! :)

Lájkold az R5rocks - hu facebook oldalát!

2013. november 25., hétfő

Friss

A Louder megjelent Japánban.


Ryland most először nem tartott az R5-al a koncertre. Azt írta twitteren hogy soha többet nem fogja hagyni hogy nélküle menjenek bárhova is mert nagyon hiányoznak neki a többiek! :) 

R5os cuccok

Összeszedtem néhány R5os cuccot az internetről, amiket viszonylag tűrhető áron meg is tudtok rendelni. Minden kép alatt találtok egy linket hogy honnan rendelhetitek!


- 12 db gitárpengető: 2630 Ft (ingyen házhoz szállítás)

R5 Band -Ross Lynch- Guitar Picks - Set of 12


- 2014-es naptár: 4272 Ft (ingyen házhoz szállítás)

R5 ROCK BAND 2014 Desktop Holiday Calendar ROSS LYNCH

- Párna: 3959 Ft (+szállítási költség)
Ross Riker Rocky Lynch R5 Band Photo Standard Size Pillow Case Cover 30"x20" B

- Pénztárca: 1538 Ft (+szállítási költség)
Ross Lynch R5 Band Autograph Coin Money Case Purse

- Pénztárca: 1538 Ft (+szállítási költség)
Ross Riker Rocky Lynch R5 Band Coin Money Case Purse

- Párna: 3959 Ft (+szállítási költség)
Ross Lynch R5 Band Autograph Photo Standard Size Pillow Case Cover 30"x20" B

- Karóra: 2859 Ft (+szállítási költség)
R5 Band Unisex Boy Girl Kid Color Wrist Watch Wristwatch

2013. november 20., szerda

Christmas is coming!

Közeleg a karácsony, és lassan egyre több karácsonyi témájú poszt lesz a blogon is. Mit szólnátok Do it yourself és How to made posztokhoz? Elárulnék néhány trükköt, és tippeket, hogy hogyan lehet igazán R5-os a karácsonyotok. Jövő hónapban, vagyis december közepe táján készülök nektek egy kis meglepetéssel is, remélem összejön majd :)

Megpróbálok minél több infót összeszedni arról is hogy az R5 tagjai hol, és miként ünneplik a karácsonyt.

Kérhettek szerkesztett képeket is karácsonyi témában! (profilkép, sima szerkesztett kép, borítókép, fejléc, füzetborítók stb...)

Az R5rocks-hu karácsonyi ajándéka nektek: karácsonyi *KE* sztori! Előre lelövöm a poént, és elárulom: szeretném megajándékozni a magyar R5 rajongókat, egy különleges, karácsonyi témájú R5os *KE* sztorival. December 24-én megtaláljátok a blogon ;)

2013. november 19., kedd

#R5rockstheworld

Holnapig lehet szavazni, hogy melyik városokban lépjen fel az R5!

Közvetlen hivatkozás a képhez

A bandatagok nagyon fel vannak pörögve a turné miatt, és ahova csak tudtak, mindenhova odaragasztották a promos matricákat! :D

Közvetlen hivatkozás a képhez

Közvetlen hivatkozás a képhez

Közvetlen hivatkozás a képhez

Közvetlen hivatkozás a képhez


2013. november 16., szombat

Kép kérés!

Ki szeretne ilyet a saját nevével? :) Az írjon kommentet vagy e-mailt! Ha szeretnétek hozok később a banda többi tagjával is ilyen, vagy hasonló képeket. 

#képek