2014. május 16., péntek

Ti kértétek #1

Kedves R5erek/Olvasóim! A blog június 22-én valószínűleg bezár. Addig van még pontosan 37 nap. Ezalatt a 37 nap alatt megpróbálom teljesíteni minden kívánságotokat a bloggal kapcsolatban! Írjatok e-mailt, kommentet, vagy akár írjatok facebookon, hogy miket szeretnétek látni a blogon, esetleg milyen témákat dolgozzak fel! Kérlek titeket, hogy írjatok bátran, akármilyen ötletetek van! 

Az első téma amit kértetek Rydel stílusa. 


Ha Rydel stílusáról van szó, bizonyára mindenkinek eszébe jutnak a tütük, a sok-sok karkötő, a magassarkú bokacsizmák és még sorolhatnám. De a stílus nem a ruhákkal kezdődik. A ruha csak kifejező eszköz, amivel megpróbáljuk tükrözni belső énünket. Éppen ezért, hordhatunk olyan ruhákat mint Rydel, vagy akár sminkelhetünk is úgy, mint ő, de sohasem leszünk olyanok mint Ő! A világon nincs két egyforma ember. Mindenkinek meg van a saját stílusa/egyénisége (csak nem biztos hogy mindenki épít rá).  
Ha szeretnétek kipróbálni Rydel stílusát, bátran tegyétek meg! Főleg ebben a korban (tizenévesen) teljesen természetes dolog, hogy még nem alakult ki teljesen saját stílus, de ahhoz hogy megtaláljátok önmagatokat, próbálkozni kell. Ki kell próbálni új dolgokat, új stílus irányzatokat, hogy mindenből átvehessétek azt, ami a személyiségeteket tükrözi

Itt egy idézet Rydeltől: "You were born original, don't die as a copy". Azaz: Eredetinek születtél, ne halj meg másolatként! Mondhatni Rydel stílusa egyenlő az eredetiséggel. Ha csak épp annyira vagy egyedi/eredeti mint Rydel, de teljesen más stílusú ruhákat hordasz, akkor sokkal inkább hasonlítasz Rydelre, mintha olyan ruhákat hordasz, mint ő. 

Istmétlem: ha szeretnétek Rydel stílusát kipróbálni/követni nyugodtan tegyétek meg! De próbáljátok meg a szettekből/kiegészítőkből azokat a darabokat beilleszteni a ruhatáratokba, amelyek a személyiségeteket is tükrözik. 

Például, ha szeretitek az édes illatokat, ne féljetek kipróbálni Rydel kedvenc parfümjét, ami a Pink Sugar névre hallgat. 
A Pink Sugar-t megrendelhetitek a következő oldalakon:

6 megjegyzés:

  1. Mi az hogy bezár a blog?:oo miért?:o

    VálaszTörlés
  2. Neeee kérlek ne zárjon be a blog!!! Csak azt ne.! Lécci. Amugy nagyon jol megcsináltad ezt Rydel-ről. Imádtam.

    VálaszTörlés
  3. Köszi hogy megcsináltad! Én kértem facen! :)) de kérlek ne zárd be!!!

    VálaszTörlés
  4. Kérlek ne zárd be!!! Miért tennéd??

    VálaszTörlés
  5. Neee ez az egyetlen oldal ami jó hireket ad az r5-ről . Nagyon jó a fordítások... kérlek neeeee.

    VálaszTörlés
  6. Befogod zárni a bloggod?? Neeeee..!!! Kérlek, ez a legszuperebb blog róluk, kérlek neked hála tudtam meg ennyi mindent. :''(

    VálaszTörlés