We are R5

Ross Shor Lynch
Legtöbben az Austin&Ally című sorozatból ismerik, az R5 énekese és gitárosa. Született: 1995. December 29. Nagyon sok hangszeren játszik, többek között gitár, zongora, dob. Kedvenc színe a sárga. Szeret szörfözni. Imádja a repülőgépeket. Első filmje a Teen Beach Movie, aminek már a második részét is leforgatták.

Riker Anthony Lynch
Az R5 énekese és gitárosa, szerepet kapott a Glee című filmben is. Született: 1991. November 8. Kedvenc színe a kék. Ő a legidősebb a Lynch testvérek közül. Ő a bandában az "okos". Szerepelt a Dancig With the Stars című tévés műsorban, ahol táncpartnerével a második helyig jutottak. 

Rydel Mary Lynch
Billentyűs hangszeren játszik és vokálozik az R5ban. Született: 1993. Augusztus 9. Nagyon jó táncos, régebben táncot is tanított. Kedvenc színe a rózsaszín. Az egyetlen lány tagja az R5-nak de nagyon jól kijön a fiúkkal. Együtt jár a banda dobosával, Ellingtonnal. Nem szokott a dalokban szólót énekelni, de akad néhány dal amit ő énekel.

Rocky Mark Lynch
 R5 énekese, gitárosa. Született: 1994. Szeptember 1. Kedvenc színe a zöld. Általában ő szerzi a dalokat, míg a dalszöveget Riker írja. Ő az egyetlen a bandában akinek tetoválása van.

Ellington Ratliff
Az R5 dobosa, a Lynch család barátja.  Született: 1993. Április 14. Ő a bandában a "Humorherold". Nagyon vicces fiú. Előző barátnőjével, Kelly-vel 5 évig jártak, de végül Rydel rabolta el a fiú szívét. Bár a dalokban nem hallhatjuk Ell hangját, előfordul, hogy a koncerteken szólózik. Nem csak tehetséges dobos, de a hangja is angyali.


.
.
.

A Lynch tesók ( Ryland, Rydel, Riker, Rocky, Ross) és Ratliff: 

A Lynch család: 

2 megjegyzés: