A&A

She writes... He rocks...

A történet:
Mikor Austin Moon és barátja, Dez ellopják a dalszövegíró Ally dalát és forgatnak hozzá egy videóklipet, Austin híres lesz, és nézők milliói imádják őt. Miután Austin elmondja a világnak, hogy a dalt nem ő, hanem Ally írta, úgy döntenek szerzőpárosok lesznek. Ekközben Trish mindig újabb munkahelyekre megy, de végül sose bírja tovább 2 napnál.Szereplők:

-Austin Moon (Ross Lynch)
Austin és legjobb barátja Dez egy videót szeretnének forgatni, így kerülnek Ally apjának hangszerboltjába. Kiderül hogy Ally remek dalszerző, de elég lámpalázas, így végül összefognak és egy csapatot alkotnak. Austin szereti a gyerekes dolgokat, mint például színezni egy kifestőkönyvben, a plüssállatokat, és szereti a palacsintát. Magabiztos és bulizós srác bár kissé hiszékeny. 

-Ally Dawson (Laura Marano)
Ally írta Austin első dalát, amellyel híressé vált. Apja hangszerboltjában dolgozik. Amikor ideges a haját rágja, szereti a savanyúságot, nagyon tehetséges zongorista, de borzalmasan táncol. Szeret főnökösködni és minden szabályt betartat. Nagyon félénk és szégyellős. 

-Trish (Raini Rodriguez)
Ally legjobb barátja és Austin menedzsere. Szarkasztikus, bosszúálló és türelmetlen. Valahányszor csak új munka helyet talál nem telik bele egy napba és ki is rúgatja magát. Nem veszi komolyan a munkát, de mint Austin menedzsere nagyon is komoly.

-Dez (Calum Worthy)
Austin legjobb barátja, és egy feltörekvő rendező. Éretlen és néha idegesítő. Sokszor hord magával érdekes dolgokat a hátizsákjában mint például kenyérpirító vagy lekvár. Közte és Trish között bonyolult szerelmi/gyűlöleti kapcsolat van. 


3 megjegyzés:

 1. Szia! Már egy ideje olvasom a blogodat, és nagyon tetszik! Imádom az A&A-t az R5-t úgy szintén (ha nem jobban). És lenne egy kérésem, nem tudom, hogy megvalósítható-e. Meg tudod-e oldani, hogy egy olyan fület teszel még a blogodra, amiben A&A részek vannak. Nem mindig sikerül elkapnom a részeket, és az a kedvenc sorozatom a Disney-n. Ha sikerül, írd meg itt komiba.
  Először is köszönöm : Szöszke13

  VálaszTörlés
 2. szia tudom,hogy ezt nem ide kéne írom de máshova nem tudtam...Szerintem nagyon jó a blogod!Ne hagyd abba! Imádom ezt a blogot! Nagyon jó! Nekem ez a kedvenc blogom
  De ha nem jut rá időid megértem!
  Lil

  VálaszTörlés
 3. szia!kedvenc sorozatom az Austin és Ally.kedvenc bandám az R5.Így neked köszönhetően sok dolgot tudok meg róluk.

  VálaszTörlés