2014. február 6., csütörtök

*KE* sztorik (fordítás)

Ryland: 
Ryland: Mi a legnagyobb álmod?
Te:  Felnőni és találni egy különleges személyt akivel majd összeházasodok és gyerekeink lesznek. És a tiéd?
Ryland: Az a személy lenni. 

Ryland és Te a naplementét nézitek, miközben Ryland átkarol és megcsókol. 


Ross:
Ross szörfözni tanít, és akárhányszor leesel ő elkap.

A parkban ülsz egy padon és a Pass Me By-t hallgatod, amikor arra sétál az R5. Amikor Ross és Riker meglátnak elkezdenek veszekedni, hogy melyikőjük hívjon el randira. 

Épp egy Meet&Greet-en vagy egy R5 koncert előtt. Leteszed eléjük a képet, amit szeretnél, hogy aláírjanak. Volt egy rövid beszélgetésed Rikerrel, aztán átadtad a képet Rydelnek és Rockynak majd odaadtad Ratliff ajándékát, ami egy hippster bajusz volt. Amikor Rosshoz értél teljesen összezavartad a szépségeddel. „Szia! Mi a neved?” – kérdezte. „Y/N” – Mondtad kuncogva. Ross megfogta a kezeidet „Rendben Y/N. Örülnék, ha eljönnél velem egy randira!” – Mondta miközben mélyen a szemeidbe nézett. „Nos? Mit mondasz?” – Kérdezte, mindenki orra előtt történ.



Ratliff:
„Y/N, Nagyon izgulok, ez a legnagyobb koncert, amit valaha adtunk!” – Mondta Ell a Meddison squer garden backstage-ében. „Ell Minden rendben lesz!” – Mondtad neki nyugodtan. „Nem! Mi lesz, ha elrontom? Mi lesz, ha elvesztem az összes rajongót?” – Mondta Ell idegesen. „Ell ilyen sosem fog történni! Abban a pillanatban amint a színpadon leszel, minden félelmed el fog múlni!” – Mondtad és adtál neki egy puszit az arcára. „Nagyon szeretlek Y/N” – Mondta Ell miközben rád nézett a gyönyörű szemeivel. Te teljesen lesokkoltál. Ez volt az első alkalom, hogy ilyet mond neked. Egy hatalmas mosollyal az arcodon megölelted. – „Én is szeretlek! Na, most menj és rázd fel őket!” – Mondtad neki mire Ellington magához rántott és megcsókolt.

A fordítást köszönöm Eminek! 

1 megjegyzés: