2013. június 22., szombat

Hey! :) x

Üdvözlök mindenkit a blogon! :) Ez az első magyar oldal ami az R5 nevű bandával foglalkozik. A banda legismertebb tagja Ross Lynch így róla többször esik majd szó mint a többiekről. A blog célja hogy minél többen megismerjék ezt a fantasztikus bandát, valamint hogy akik ismerik őket, minél többet megtudjanak róla.
Először is pár mondatban bemutatnám őket.
Az R5 egy amerikai pop-rock banda. 2009-ben alakult, tagjai: Ross Lynch, Riker Lynch, Rocky Lynch, Rydel Lynch és Ellington Ratliff. Eddig két lemezük jelent meg, a Ready Set Rock 2010-ben és a Loud 2013-ban. Már 3 turnén túl vannak a negyedik pedig éppen most zajlik.
Ha még többet szeretnél tudni róluk nézz be máskor is vagy látogass el az R5rocks.com-ra.
Remélem akad pár Lyncher akit érdekel a blog :) Pusziii


1 megjegyzés:

  1. Szia! :) A #R5Family éveimben (amiből nem kevés van ;)) már másodjára találok vissza erre a fantasztikus blogra. Tényleg nagyon tetszik az, amilyen lelkesedéssel csinálod/tad és még elkötelezett fanként is mindig tudok új/rég elfeledett infókat, híreket találni a világ legjobb bandájáról. ;) <3 Ez a komment lényegében bátorítás akar lenni, hogy ha érzel még magadban kedvet hozzá, akkor folytasd ezt a blogokot, mert biztosan vannak még rajtam kívül #R5Family tagok Magyarországon (most, a New Addictions miatt pláne) akiknek örömöt szereznél vele. ;)

    VálaszTörlés