2014. április 30., szerda

Ezt mondják egymásról

Rocky mondta Ross-ról:
Ross a szenvedélyes
"Ross a főénekes a bandában, és a zenénk a szenvedélye. Szeret segíteni a videóink rendezésében. Mindig nagyon segítőkész, és ez jó dolog! A másik szenvedélye a repülőgépek, sokat tanul róluk, és szeret repülni."

Ross mondta Riker-ről:
Riker a vezető
"Riker a legidősebb a bandában, szóval természetesen ő a vezető. Riker komolyan veszi az időbeosztást, de ugyanakkor vicces és barátságos. Ha valahova ki akarsz ruccanni az éjjel, Riker az akivel menni szeretnél mert ő a leghangosabb a csapatban! Mindig tudja mikor kell keményen dolgozni, és elszánt a bandával kapcsolatban. Mindemellett fantasztikus táncos! Fel tudja idézni minden egyes táncmozdulatát bármely N'Sync dalnak - és nem csak a refrént. Ő fantasztikus!"

Riker monda Rydel-ről:
Rydel a kuncogós
"Rydel a szintetizátoros a bandában, és gyakran mosolyog a nap 24 órájában. Ő mindig nagyokat nevet. Nagyon vicces, és ezért is ő az egyik legjobb barátom! Ő a második legidősebb utánam, és szeretünk filmekből idézni együtt. Például, elkezdek beszélni egy filmről, és ő tudni fogja mi az."

Rydel mondta Ratliff-ról:
Ratliff a vicces
"Ratliff a dobosunk. Ő az egyetlen a csapatban aki nem családtag. Nagyon vicces, és mindig tudja hogyan nevettessen meg minket. Nagyon laza ember, és ő az egyik legjobb barátom. Csak mi ketten figyelünk meg mindent körülöttünk. Például, ha valami vicces történik az utcán, körbenézek, és megkérdezek valakit hogy látták-e, és aztán Ratliff-ra nézek ő pedig azonnal tudja miről beszélek."

Ratliff mondta Rocky-ról:
Rocky a menő
"Rocky a főgitáros a bandában, valamint a bűntársam. Ugyan úgy szeret viccelődni mint én, szóval vicces dolgokkal ugratjuk egymást. Rocky nagyon menő, és valószínűleg az egyetlen aki motorozik. Ha valami igazán vicces Rocky-ban, az az, hogy minden alkalommal más dezodort használ...LOL "

forrás: BOP magazin 

1 megjegyzés: