2014. április 18., péntek

*KE* sztorik

Riker:
Nyár közepe van, és te elmész a legjobb barátnőddel Rydel-lel a Pass Me By videoklip forgatásra. Megérkeztek és mindent rendben találtok. A srácok nyugodtan elkezdhették a munkát amikor megérkezett a rendező azzal a hírrel, hogy az egyik statiszta lemondta. Mindenki úgy gondolta, hogy egy ember nem lesz különösebb gond, majd te átveszed a helyét. Ekkor tudtad meg, hogy Riker "csók jelentében" kell majd részt venned. Nagyon izgultál mégis örültél (mivel már elég régóta szereted szöszi barátunkat). Riker elég frusztráltan lépett hozzád és az egész stáb elindult arra a helyre ahol meg kell majd csókolnotok egymást. Az operatőr kicsit lemaradt ezért volt időtök átbeszélni a dolgokat.
- Mi az Riker? Ez csak egy csók. Semmit nem számít. - mosolyogtál rá kicsit értetlenül.
- Igaz, de nem így képzeltem el az első csókunkat.
Ledöbbenten meredtél Riker-re aki közelebb lépett hozzád és megcsókolt.
- Gyerekek várjatok meg! - kiáltott a kamerás emberke aki éppen akkor érkezett. Mosolyogva húzódtatok el egymástól. A felvételt párszor meg kellett ismételni ugyanis Ross néha beleröhögött, de Ti ezt egyáltalán nem bántátok. A forgatás viszonylag nyugisan telt, aztán mikor már mindenki szedelődzködött Riker elhívott egy randira. Boldogan mondtál igent neki és megcsókoltad. 

(Fanni küldte)

Ratliff:
A piros fényeket homályosság váltja fel, amikor kinyitom a szemem, aztán pár pillanat múlva kiélesedik a kép. Az ablakon beszűrődő fény átvilágít a halványkék függönyön, beragyogva az egész szobát. Erős karok fonódnak körém, hátam pedig Ellington mellkasához simul. Halk szuszogása melegen csiklandozza nyakamat, akárhányszor kifújja a levegőt. Ahogy még jobban hozzábújok érzem a mentás-citromos tusfürdő illatát. Ell mocorogni kezd aztán álmosságtól rekedt, mély hangon megszólal:
- Jó reggelt! – megvillantja gyönyörű mosolyát, miközben fél könyökére támaszkodik.
A hátamra fordulok, hogy kényelmesen felnézhessek rá.
- Jó reggelt! – viszonzom a mosolyt.

Ellington egyik ujjával végig simít az arcomon, majd lehajol és lágyan megcsókol.  
(Saját)

1 megjegyzés: