2013. december 26., csütörtök

Kellington/Rydellington

Kellingtonak vége! Nem új hír, Kelly és Ellington októberben szakítottak 5 közösen eltöltött év után. A rajongók nem gyászoltak sokáig, inkább örültek hogy végre esélyt kaphat Rydellington. Rydel a banda egyetlen lány tagja Ellington pedig az egyetlen olyan aki nem a testvérük, így aztán kettejük kapcsolata az egyetlen amelyből szerelem szövődhet. Az R5erek lelkesen támogatják Rydellingtont, de vajon tényleg jól sülne el a dolog ha a két fiatal összejönne? Hiszen gondoljunk csak bele, vagyis tegyük fel: Rydel és Ellington járnak. Ha netán valami okból ők szakítanának az - lássuk be - nem tenne jót a bandának. Mellesleg Ellington már évek óta a család barátja, és a bandatagok már testvérként szeretik. Elképzelhető hogy egy ilyenfajta testvéri szeretet van Rydel és Ellington között is. Persze az is lehet hogy a rajongóknak van igazuk és Rydellington valóban létezik, ez esetben nagyon édesek együtt! :)

 (Egyébként, ki hogy viszonyult Kellyhez? Szerintem nagyon aranyos lány, és nagyon összeillettek Ellingtonnal.) Indítok ehhez kapcsolódóan egy szavazást a blogon, oldalt tudtok szavazni :)

1 megjegyzés:

  1. Szerintem édes volt a Kellington páros! Én speciál személy szerint szerettem őket :) Mondjuk a Rydellington-ra nem szavazok annyira.. mint ahogy te is mondtad, ha valami folytán szétmennének az a banda kárára is menne! Persze örülni fogok ha mégis összejönnek, de egyenlőre nem fűzök hozzá sok reményt..

    VálaszTörlés