2013. november 4., hétfő

All about Julianne


 

Kérésre hoztam néhány információt a Lynchek (egyik) unakatesójáról, kérlek írjátok meg hogy legközelebb kiről szeretnétek! (ezt a részt nem én fordítottam és nem is én írtam, a forrást a bejegyzés végén megtaláljátok)


Julianne Alexandra Hough

született: 1988. július 20.
USA
25 éves
A Lynch testvérek unokatestvére.


Julianne Hough amerikai énekesnő, színésznő és táncosnő.

A utah-i Sandyben, Salt Lake City-ben született és nevelkedett. Négy testvére van, mormon családba született. Szülei: Mari Anne és Bruce Robert Hough. Mind a négy nagyszülője táncos volt, innen is jött a tánc szeretete.

Orem-ben, Utah-ban kezdett tanulni a Center Stage Performing Arts Studio-ban. Kilenc évesen már versenyképesen táncolt. Egy évvel később szülei Derek testvérével egyetemben Londonba küldték, hogy ott éljenek és tanuljanak edzőikkel Corky és Shirley Ballas-szal. Színházi órákra, tornára és táncra jártak a Ballas pár fiával, Markkal. Julianne tizenkét éves korában megalapították saját együttesüket a 2B1G-t (2 Boys, 1 Girl). Tizenöt éves korában Julianne volt az első amerikai és az eddigi legfiatalabb, aki megnyerte a Junior World Latin Bajnokságot és az International Latin Youth Bajnokságot a Blackpool Dance Festivalon. Öt év után visszatért Amerikába, majd Los Angelesbe költözik, hogy belevágjon karrierjébe.

Szerepelt két reklámban, majd egy Döglött akták epizódban. 2006-ban ő volt a Millió Dolláros Táncos a Show Me the Money részeiben. 2007-ben bekerült a Dancing with the Stars táncos vetélkedőbe, ahol 2011-ig négy évadot nyert. Partnerei voltak: Apolo Anton Ohno, Hélio Castroneves, Adam Carolla, Cody Linley és Chuck Wicks.
2011 októberében Kenny Wormalddal érkezett. 2012. május 15-én pedig a Mindörökké rock című filmjét népszerűsítette.

2007 májusában adták ki első single cd-jét I-Tunes-ra Will You Dance With Me címmel. 100. helyen végzett a Billboard Pop 100 chartban. 2008 márciusában jött második single-je a That Song a Head, amin többek között Reba McEntire is szerepel. Ebben az évben csatlakozott Brad Paisley 2008-as turnéjához Jewel és Chuck Wicks társaságában. Paisley-vel és Willie Nelson-nal megjelentek Snoop Dogg My Medicine c. videoklipjében. Még idén kiadta Sounds of the Season: The Julianne Hough Holiday Collection című EP-jét.
A 2009-es Academy of Country Music elnyerte a Top New Female Vocalist award-öt. 2010. június 21-én adta ki legújabb studioalbumáról első számát, az Is That So Wrong-ot. Az album a Wildfire címet kapta, de még várat a bemutatóra.

Első nagyobb filmes szerepe a Harry Potter és a bölcsek kövében volt, ahol egy iskolás lányt játszott, de a jelenete végül kivágásra került. Nagyobb áttörést a 2010-es Díva hozott neki, melyben egy táncosnőt alakított Cher és Christina Aguilera oldalán. 2011-ben főszerepben játszott a Footloose c. filmben. 2012-ben Sherrie Christian szerepét játssza Broadway musical filmátdolgozásában, a Mindörökké rock-ban.
2013-ban a Menedékc. filmben szerepel Josh Duhamel oldalán, valamint a Paradise-ban.

2010 áprilisában jött össze Ryan Seacrest-tel, kapcsolatuk 2013 márciusában ért véget.



Forrás: http://starity.hu

2 megjegyzés:

  1. Wow*-* de jó:)
    esetleg tudnál még hozni a Lynch-ek unokatesóiról?:)
    vagy esteleg Stormie és Mark Lynch-ről de külön-külön:)

    VálaszTörlés
  2. Laura Marano a kövihez?? *.*

    VálaszTörlés