2013. november 5., kedd

Rajzpályázat

Tádáá! Már volt szó rajzpályázatról, de semmilyen visszajelzés nem jött hogy lenne hozzá kedvetek. Ennek ellenére hirdetek egy rajzpályázatot, és először is ismertetném a terveket. Ha elég sokan jelentkeztek, a versen 2-3 hetente kerül megrendezésre. Vagyis 2-3 hetetek lenne elkészíteni a remekművet. Minden fordulónak más témája lenne, de mindig kapcsolódik az R5-hoz. Ne ijedjetek meg! Nem az számít hogy mennyire profin tud valaki árnyékolni vagy portrét készíteni, inkább a kreativitáson van a hangsúly, és bármelyik rajzról meg lehet mondani ha valaki sokat dolgozott vele. Szóval bátran jelentkezzetek, mindenkinek van esélye, még annak is akinek kevésbé jó a kézügyessége.

Az első forduló témája az érzelem. Rajzban kell kifejeznetek hogy mit jelent számotokra az R5, miért szeretitek őket, hogyan ismertétek meg őket, stb... De ne feledjétek: LEGYETEK KREATÍVAK!

A kész műveket november 20-ig küldhetitek a(z) imstarnii@gmail.com e-mail címre. Ha kérdésetek van akkor is ezen az e-mail címen értek el, vagy itt a blogon kommentben.

Arról viszont mindenképp küldjetek visszajelzést, hogy szeretnétek-e hogy kitegyem a blogra az elküldött pályaműveket, vagy csak a nyertesét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése