2013. november 7., csütörtök

All about Laura



Laura Marano az A&A sztárja és Ross kollégája. Most róla tudhattok meg mindent, a következő részben pedig majd megpróbálok keresni még valamit a Lynch-ek unokatesóiról. Továbbra is várom az ötleteket, és kéréseket hogy kiről szeretnétek még többet megtudni!  (Lynch szülőkről is lesz majd ilyen rész de azt későbbre tartogatom)


Laura Marie Marano

Született: 1995. november 29. 

17 éves (nem sokára 18)

színésznő, énekesnő


Édesapja Damiano Marano főiskolai tanár, édesanyja pedig Ellen Marano színésznő. Van egy nővére Vanessa Marano, aki szintén színésznő.
Első szerepét 2003-ban kapta meg a Without a Trace című sorozatban, amelyben Kate Malone szerepében csillogtathatta meg a színészi tehetségét. Ezután következett 2004-ben a Joan of Arcadia című TV sorozat, amelyben Emily szerepében tűnt fel a TV képernyőkön. 2005-ben megkapta élete első főszerepét a The Jacket című filmben, amiben a fiatal Jackie karakterét formálta meg. Szintén 2005-ben két sorozatban is kapott szerepet, mégpedig a Medical Investigation-ban és a The X's-ben.
Egy évvel később szinkronszerepet kapott a Ice Age: The Meltdown-ban. Ezt követően Laura megkapta Audrey szerepét a nagysikerű Ghost Whisperer (Szellemekkel suttogó) című sorozatban. Szintén ebben az évben szerepelt még a Huff című sorozatban is, melyben Amelia szerepét játszhatta el. Nem sokkal később pedig megkapta a fiatal Debra szerepét a Dexter című TV sorozatban. 2007-ben két filmben is szerepelt, az egyik a Goldfish, amiben Suzy szerepét játszotta, a másik pedig a Superbad, miben pedig a fiatal Becca szerepét kapta meg.
Szintén 2007-ben még három sorozatban is szerepet kapott, mégpedig az Are You Smarter Than A Fifth Grader-ben, a Back to You-ban és a Sarah Silverman Program-ban. Egy évvel később szinkronszerepet kapott a Ni Hao, Kai-Lan című mesefilmben, amelyben Mei Mei-t szinkronizálta. Még ebben az évben megkapta Louise Brooks szerepét a Gary Unmarried című sorozatban. 2009-ben a nagysikerű Heroes (Hősök) című sorozatban játszhatta el a fiatal Alice Shaw karakterét..
Még ugyanebben az évben megkapta Cousin Lauren szerepét a Little Monk című televíziós sorozatban. 2010-ben a Telepathic című filmben játszhatta el Marsha szerepét. Ezt követően három sorozatban is szerepet kapott, címszerint a True Jackson, VP-ben, a FlashForward-ban, valamint a Childrens Hospital-ban. Egy évvel később megkapta Ally szerepét az Austin & Ally című Disney sorozatban. Ebben együtt játszhatott Ross Lynch-el, Raini Rodriguezzel és Calum Worthy-vel. Legújabb szerepét 2012-ben kapta a Jessie című nagysikerű Disney sorozatban.


Forrás: starity.hu

Laura régebben: 

Laura és Ross:


És még ez is Laura:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése