2014. január 3., péntek

Botrányos újév - Ross megcsókolt egy lányt

Néhány rajongónak megadatott a szerencse hogy az R5 tagjaival együtt köszönthette 2014-et, egy lánynak viszont még ennél is nagyobb mázlija volt: éjféli csókot kapott Rosstól! A hír nagy port kavart a rajongók körében. Ross - mintha mi sem lenne természetesebb - twitteren közölte tettét a rajongókkal.
A legtöbb rajongót sokként érte a hír, és sokan megutálták nem csak a lányt, de Ross-t is. Olyan is akadt aki szerint Ross megváltozott, és egyesek szeretnék újra a régi Ross-t látni.

Véleményem:
Egyáltalán nem értek egyet azokkal akik kiakadtak, vagy megutálták Ross-t! Ross megváltozott? Igen, lehet! De ez teljesen normális. Butaságot csinált? Igen lehet, de ez is teljesen normális. Hiszen Ross attól még hogy híres, ugyan olyan tinédzser mint bármelyikünk. Minden tini követ el hibákat, csinál őrültségeket, próbál ki új dolgokat, és ezekre szükségünk van, hiszen ebben a korban alakul ki az, hogy milyenek leszünk felnőttként. Ha nem követnénk el hibákat, vagy nem próbálnánk ki új dolgokat nem szereznénk tapasztalatokat, amikre szükségünk van. Másrészt Ross elég nagy ahhoz, hogy eldöntse kivel csókolózik, vagy kivel sem. Most lehet azzal jönni hogy Ross kiskorúnak számít-e vagy nagykorúnak, de nincs értelme... A világ bármely részén (persze van pár ország ami kivétel) egy 16 évesnek vagy 22 évesnek (ezesetben 18) épp úgy joga van eldöntenie hogy kit csókol meg. Vagy akár azzal is lehet érvelni, hogy a banda többi tagja is volt 18 mégsem csókoltak meg random embereket. De megint elmondom, hogy Ross még fiatal, és csinál őrültségeket. Minden fiatal csinál őrültségeket. Rocky tetkót csináltatott, valaki lehet hogy piercing-et rakat, vagy más esetleg kiugrik egy repülőből, vagy csak kipróbál egy új stílust. Ross pedig leugrott a színpadról és megcsókolt egy lányt. Miért ne? Egyszer élünk! Élmény gyűjtés, tapasztalat szerzés.... Bármi más őrültséget is tehetett volna, sokkal rosszabbat is. Iknább örüljünk, hogy csak ennyire jön ki rajta a "lázadó tini". Aki pedig a lányt utálja azért mert Ross megcsókolta, csupán csak irigy. Persze, én is szívesen lettem volna a lány helyében, de ez van. Valakinek összejön, valakinek nem, és ehhez hozzá kell szoknunk mert ez van. A lány jókor volt jó helyen. Nem ő tehet róla hogy Ross  pont őt választotta. Visszatérve Rossra: aki csak ezért megutálta, az miért szereti őt? Feltételezem a zenéjéért. Ha most megutálta akkor ezentúl nem hallgat R5ot, vagy Ross-t? Egy énekest/zenészt a zenéjéért kell/szokás szeretni. Márpedig ha én szeretek valakit a zenéje miatt akkor pont nem érdekel hogy kit csókol meg. És akik a régi Ross-t szeretnék látni, azoknak üzenem hogy ne várjanak rá! Hiszen mint minden normális ember ő is változik! Ő sem tökéletes! Hiába is hiszik sokan annak. Nincs régi Ross és új Ross.... Ross ugyan az az ember aki volt. Csak amit most tett, az nem illik bele néhány rajongó által elképzelt tökéletes képbe amit Rossról alkottak. Nem ismerjük személyesen Ross-t. Nem ismerhetjük a hibáit, és néhányan úgy gondolják hogy akkor nincs is. Pedig Ross is csak ember, neki is vannak hibái. Akik a "régi Ross-t" szeretnék, azok nem Ross-t szeretik, hanem azt akit ők Ross-nak képzelnek. Kialakítottak egy képet Ross-ról, egy olyan képet ami számukra tökéletes. De Ross valójában nem ilyen, csak szeretnék hogy ilyen legyen. Akinek nem inge persze ne vegye magára, de biztos vagyok benne hogy sok ilyen rajongó van.
Ross megcsókolt egy lányt, mert azon a helyen, abban a pillanatban ezt látta jónak. Az ő döntése volt. Az ő élete, az ő döntése. Nem szólhatunk bele!

5 megjegyzés:

  1. Én teljesen egyet értek!
    Ross még csak nem régiben töltötte be a 18-at és ilyenkor mindenki úgy érzi én vagyok a nagykorú fenegyerek és bármit megtehetek.
    Ez biztos mindenkivel megesik.
    Ross megcsókolta azt a lányt és ennyi.
    Ő döntése volt.Azt csinál amit akar és akkor amikor akarja,és ebbe nekünk nincs semmi jogunk bele szólni!
    Aki meg e miatt kiszeretett Ross-ból annak meg egészségére.
    Attól mert mát nem szereti attól ezt a dolgot nem lehet meg nem történtté tenni!!

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek! Ő döntése volt! A csaj mázlista a szemünkben, de attól még Ross nem lett rossz ember. Ha kiszeretett belőle egy ilyen miatt akkor az nem is igazi rajongó!
    Amúgy van róla videó? Mert még nem láttam, csak olvastam:s

    VálaszTörlés
  3. Edina Kiss : Az R5 Twitter oldalán (oda tudsz menni innen a blogról is) megtalálható egy tweet, amiben egy insatram link alatt ott a videó. Mellé van írva, hogy Midnight. Mondjuk azzal se vagyunk okosabbak, mert csak annyit látni, hogy Ross hajol egyet, a lányok meg sikítozni kezdenek.
    Nii : Egyébként teljesen egyetértek veled. Most a szerencsés lányt mindenki utálja, pedig alaptalanul, hiszen őt is épp olyan váratlanul érte Ross tette, mint minket. És valószínű, hogy azok a lányok, akik most utálják Ross-t és a lányt is, egészen más véleménnyel állnának most Ross-hoz, ha ott és akkor őket csókolta volna meg.

    VálaszTörlés
  4. én tökéletes egyet értek!De most komolyan mért akkora szám hogy megcsókolt egy lányt a rajongó közül?Én csak gratulálok neki ügyes voltál csajszi jó helyen voltál jó időben! Most komolyan ezért haragudni valakire, ez gyerekes! Én nem haragszom rá, engem nem zavar! Senki se tilthatja meg Ross -nak hogy csókolozzón. Akik most haragszanak képzeljék az hogy mi van ha velük történik és rájuk haragszik mindenki, az milyen lenne? Komolyan én nem tudom felfogni ezen mi a nagy baj csak megcsókolt egy lányt! Most összedől a világ? Nem! Az élete megy tovább! Ross nem változott meg ugyan az aki volt csak nem ismerjük személyesen szóval igazából nem tudjuk hogy milyen volt régen és most. Most egy csók miatt nem lehet senkit megutálni. Ez a világ leghülyébb fen akadása! Ross ettől még lehet szeretni! Vagy nem? Ilyen irigy embereket nem láttam még!!!! Akinek nem inge, ne vegye magára! Ébresztő, ez nem a világvége!!!

    VálaszTörlés
  5. Ha ezen kiakadnak h megcsókolt egy lányt akkor mi lenne ha jobban beleturkálnának a magán életébe (remélem értitek mire gondolok). Jaj szörnyű megcsókolt 1 lányt úgy ahogy lekapta Laurát v akárkit attól még a mi Rossunk !!

    VálaszTörlés