2014. január 13., hétfő

R5rocks Award

Az R5rocks első "díj kiosztója". Az R5rocks Award-on bárkinek lehetősége van nyerni, több kategóriában is jelentkezhettek. A nyeremények kategóriánként eltérnek. Jelentkezni a(z) imstarnii@gmail.com e-mail címen tudtok. Ha elég sokan jelentkeztek a verseny jövő hónapban is megrendezésre kerül. A verseny itt a blogon és a blog facebook oldalán párhuzamosan zajlik. (A facebook oldalon tudtok majd bizonyos kategóriákban szavazni) Egy fő max 2 kategóriában jelentkezhet! Jelentkezési határidő: január 20. A szavazásra január 25-ig lesz lehetőségetek. Ha bármilyen kérdésetek/kérésetek lenne a versennyel kapcsolatban írjatok e-mailt!

Kategóriák:

- A hónap bloggere: Ha van olyan blogod, ami bármi módon kapcsolódik az R5hoz, nevezd be! A benevezett blogokra az R5rocks facebook oldalán lehet majd szavazni a három legjobb blogra, melyek közül a legtöbb like-ot kapott blog lesz a nyertes.
Nyeremény: R5rocks Award oklevél, a következő versenyig a blog hirdetése (az új részek posztolva lesznek a facebook oldalon + itt a blogon oldalt modulban lesz a link)
A jelentkezésben küldjétek: a blog linkjét, és hogy mennyi ideje indult a blog

- A legjobb képszerkesztő: szerkessz bármilyen R5os képet! (sima szerkesztett kép, borítókép, fejléc, órarend, könyvjelző, lemezborító stb) Bármilyen képet szerkesztesz legyen rajta az R5rocks logoja:

A szavazás a blog facebook oldalán fog történni, az összes kép közül a legtöbb like-ot kapott kép lesz a nyertes.
Nyeremény: hosszú, névreszóló *KE* sztori
A jelentkezésben küldjétek: a szerkesztett képet, hogy kivel kérnétek a *KE* sztorit, és hogy milyen névre kérnétek

- A legjobb író: Írjatok *KE* sztorit vagy novellát az R5 főszereplésével (vagy válasszatok ki egy tagot)! A sztori/novella ne legyen több 2 oldalnál (Word: Courier New betűtípus, 12-es betűméret) Ebben a kategóriában nem lehet szavazni, a nyertest segítség igénybevételével fogom kiválasztani.
Nyeremény: választható: szerkesztett kép vagy *KE* sztori
A jelentkezésben küldjétek: az általatok írt *KE* sztorit/novellát, melyik nyereményt választanátok (*ke* sztori esetén hogy kivel)

Jelentkezzetek sokan! Mindenkinek sok sikert! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése